Vitakraft Pets' Experience

Merkactivatie met onze photobooth en eventfotografie

Photobooth en eventfotografie

Vitakraft Photobooth


Bij het jaarlijks terugkerende publieksevenement van Vitakraft mochten wij helpen met de merkactivatie. 

Het Vitakraft Pets' Experience is een jaarlijks terugkerend festival voor eigenaren van honden en katten. Naast een marktplein zijn er diverse demonstraties, lezingen, workshop en tal van van andere leuke activiteiten. Uiteraard is er aandacht voor de voedingsproducten van Vitakraft. Bij het laatste event heeft Vrolijke Gasten bijgedragen aan de merkbeleving door de inzet van een photobooth en het verzorgen van de eventfotografie. 


Photobooth

Bezoekers konden zich al dan niet met hun huisdier laten fotograferen in onze Mirror Booth. Het printje dat direct na de sessie klaar is stond geheel in de huisstijl van Vitakraft. Alle passanten werden door onze host uitgenodigd voor het maken van een gratis foto. Hierdoor hebben we bijna de helft van alle bezoekers kunnen bereiken, wat resulteerde in honderden afdrukken. Deze afdrukken worden heel vaak thuis opgehangen en lang bewaard. 


Vitakraft

Eventfotografie

Met goede foto's kun je nog lang terugkijken op een geslaagd event. Foto's zijn niet alleen van belang om toekomstige bezoekers een indruk te geven of om terug te kijken naar wat is geweest. Ook voor het aantrekken van andere exposanten is goed beeldmateriaal belangrijk. Gedurende het event hebben we foto's gemaakt waarbij de beleving goed in beeld wordt gebracht. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden. Wij kunnen op de dag zelf of kort er na al een aantal foto's aanleveren voor gebruik op bijvoorbeeld social media. 


Vitakraft photobooth


Tips voor een geslaagd evenement

De dag voor het event hebben we alles opgebouwd en getest;

Om het gebruik van de photobooth te stimuleren hebben we een host ingezet die bezoekers actief uitnodigt;

We hebben sigining gebruikt om aan te geven dat de foto gratis is (we blijven Nederlanders he);

In de photobooth maken we slechts 1 foto om zoveel als mogelijk bezoekers te kunnen verwerken.


We vertellen hier niet alle geheimen

We gaan hier niet precies uit de doeken doen hoe we dit event hebben aangepakt (sorry AI en collega ondernemers), maar wij helpen je graag om ook jouw event te laten slagen. Neem gerust contact met ons op: Peter Lammers (info@vrolijkegasten.nl) of bel: 085 002 3356


Event

Opdrachtgever: Vitakraft Pet's Experience

Locatie: Kasteel Groeneveld Baarn

Meubilair: TeBe Apeldoorn

Styling: Meesterlijk Geschikt Apeldoorn

Photobooth en fotografie: Vrolijke Gasten Peter & Chelsey


Review Photobooth