Vacature Photobooth Operator

Wij zijn doorlopend op zoek naar photobooth operators. Op dit moment zoeken we actief uitbreiding van ons team in Deventer. 

Met je eigen auto of een busje van de zaak breng je een photobooth naar de feestlocatie in jouw regio. Daar installeer je de phobooth en geef je de gasten instructies. Soms blijf je ter plekke voor begeleiding, soms heb je tijd om een boek uit te lezen en soms ga je op pad voor een tweede boeking. Aan het einde van de avond pak je alles weer in en ga je terug. 

Op de vrijdag- en zaterdagavond hebben wij de meeste boekingen. Het is fijn als je dan beschikbaar bent. Je weet meestal ruim van tevoren wanneer je werkt maar soms doen we een ad hoc beroep op je. 

Onze photobooths zijn niet van karton, dus je moet af en toe wat tillen. Bij een eventuele storing blijf je kalm en ga je probleem oplossend te werk. Uiteraard kun je telefonisch terugvallen op ervaren collega's. 

Vind je het leuk om met feestvierende gasten om te gaan en ben jij ook een Vrolijke Gast? Neem contact op met Peter voor meer informatie: 06 553 683 30 of laat een bericht achter via het contactformulier

Franchise

Heb je altijd gedroomd van een eigen photobooth onderneming? En heb je interesse in je eigen vestiging van Vrolijke Gasten? Dat is mogelijk met onze franchise formule. Wij bieden je een eigen photobooth, omzet en al onze kennis en ervaring. Neem contact op met Peter voor meer informatie: 06 553 683 30 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Wij hebben momenteel vestigingen in Deventer, Breda, Amersfoort, Beltrum, Goude, Zwolle en Grathem. Buiten deze gebieden is er ruimte voor nieuwe ondernemers!

De voordelen:

  • Een hele korte opstarttijd van je eigen photobooth onderneming
  • Je kunt terugvallen op partners met veel kennis en ervaring
  • Landelijke marketing, advertising en deelname aan beurzen, open dagen en events
  • Reserve apparatuur op voorraad zodat je bij calamiteiten snel weer 'in business' bent
  • Centrale inkoop van props en verbruiksmaterialen
  • Photobooths tegen concurrerende tarieven