vintage booth

De Vintage Booth

Onze mooie Vintage Booth. We love it! Een super mooie blikvanger op je bruiloft of event. Met extra groot 'live view' scherm zodat je gasten goed kunnen zien hoe ze op de foto komen. 

Tarief
Het tarief is afhankelijk van het aantal uren, de gekozen opties en reiskosten. De prijsrange varieert van €545,- tot €1295,- De besteding van een gemiddeld bruidspaar is €645,- Deze booth is leverbaar vanuit onze vestigingen in Deventer, Limburg (Grathem) en de Achterhoek (Beltrum).

Volop printjes! 

Deze booth maakt drie verschillende foto's die worden afgedrukt de welbekende fotostripjes van 5cm x 15cm. Het is ook mogelijk om op één fotokaart te printen van 10cm x 15cm. Wij installeren deze photobooth gebruiksklaar en halen hem ook weer op.

Social sharing

Met één druk op de knop kun je het bestand ook naar je telefoon downloaden via een QR code. Het printje kan één, twee of drie verschillende foto's bevatten. Het printje kunnen we voorzien van een opmaak in je eigen (huis)stijl en/of volledig personaliseren. Na afloop ontvang je uiteraar alle gemaakte foto's via WeTransfer.