Greenscreen

Met een greenscreen kun je een willekeurige achtergrond plaatsen achter de foto. Dit kunnen wij zo uitvoeren bij onze Mirror Booth of Flitskast. Op deze pagina wat informatie. Het is superleuk entertainment op een event of bedrijfsfeest. 

null

Van links naar rechts: 

Foto 1: als achtergrond van onze photobooth gebruiken we een groen doek. Daar komt de naam green screen vandaan. Dit doek is ruim drie meter breed en vijf meter lang en is gemonteerd op een zwaar statief. Je gaat vervolgens op de foto. Als je die foto bekijkt ziet hij er zo uit als op foto één. De gebruiker krijgt deze foto echter niet te zien.
Foto 2: in de computer laden we een achtergrond in, in dit geval een hunnebed. Je kunt verschillende soorten achtergronden gebruiken. De gebruiker kan hieruit kiezen bij de start van de sessie.

Foto 3: de computer vervangt alle groen in de foto door de gekozen achtergrond. Zo lijkt het alsof je echt voor een hunnebed staat. Deze foto krijgt de gebruiker ook op de photobooth te zien.

Foto 4: in de computer laden we ook een ontwerp of kader. Hierop kun je tekst of een logo kwijt.

Foto 5: hier zie je het eindresultaat dat uit de printer komt. De gebruiker kan deze print meteen mee naar huis nemen.


Tips voor het gebruik van een greenscreen

Het meest handige is om de greenscreen setup binnen te plaatsen. Zo heb je geen last van de weersomstandigheden (wind en/of hard zonlicht).

De ruimte moet minimaal drie meter hoog zijn. Anders past het green screen niet goed. 
Maak vooraf verschillende soorten achtergronden, dat stimuleert om meerdere verschillende foto's te maken.
Wij kunnen voor leuke props zorgen maar dat mag je ook zelf regelen. 
Wij zorgen altijd voor begeleiding ter plaatse. Dat is wel zo fijn!