De Mini Booth

null

De kleinste en goedkoopste photobooth met print functie. De Mini Booth. Met één druk op de knop start je het maken van twee verschillende foto's. Na de sessie komen er drie dezelfde fotostrips van 5cm breed en 10cm hoog uit de printer. Deze kunnen we voorzien van een opmaak in je eigen (huis)stijl en volledig personaliseren. Je hoeft de Mini Booth alleen maar aan te sluiten, daarvoor leveren we een duidelijke instructie én kun je terugvallen op telefonische support. Wij leveren de Mini Booth met een volle printer, hiermee kun je 150 sessies printen. Meer printjes maken? Dat kan! Wij leveren een reserve papierrol mee. 


null


  • De goedkoopste photobooth met printfunctie;
  • Je kunt geruime tijd over de Mini Booth beschikken; 
  • Gebruikt een ringlicht voor goede foto's en video's;
  • Klein en compact.


Tarieven
De Mini Booth: € 395,- voor een periode van zeven dagen
Afhalen en retourneren in Deventer / Arnhem / Zwolle: gratis
Het aanbreken van de reserve papierrol: € 47,50


Bezorgen
Rondom Deventer bezorgen wij de Mini Booth zelf. Dat stemmen we vooraf met je af. Als het verder weg is versturen wij de Mini Booth via DHL als grote zending. Hieronder staan de actuele tarieven voor verzenden/retour. Bezorgkosten berekenen we vanaf postcode 7411TH

  • Bezorgkosten brengen: €0,75/km met een maximum van €37,50
  • Bezorgkosten retour: €0,75/km met een maximum van €37,50


Foto & video

Naast het maken van foto's kun je de Mini Booth ook inzetten als video gastenboek. Super handig dus. Beide functies kunnen gecombineerd of los van elkaar worden geactiveerd. Hiervoor zijn geen meerkosten van toepassing. 


De Mini Booth ophalen of laten bezorgen?

De huurperiode is altijd zeven dagen. Je kunt de Mini Booth drie dagen voor je feest of evenement op onze vestiging ophalen. Wij kunnen hem ook (laten) bezorgen. Zo kun je thuis de Mini Booth al een keer opzetten en testen of alles werkt. De Mini Booth is opgeborgen in een lichtgewicht flight case voorzien van wielen. De maten van de flight case: 85cm lang, 50cm diep en 55cm hoog.

Ideaal voor....

Een verjaardagsfeestje, een kinderfeestje, een groep 8 afscheidsfeest, een klein personeelsfeest, een bruiloft met vijftig gasten.